Dino Merlin

Jo det såhär mina vänner, jag har en del bosniska vänner och jag har fått smaka på deras härliga kultur och mat Azras eviga sjungande i skolan... i sure love it!

Här e bland annat en låt som jag bara måse få dela med er, första gången jag hörde den va för ca 3 år sen då jag  började 1:an på gymnasiet minns så tyligt hur Amra och Ilda, Suvada satt på soffan i skolan och sjöng på den och jag frågade sedan Amra
  om vilken låt det va, då visade de sig att Melissa hade den i sin mp3 och mina damer och herrar jag blev kääär! så fort jag hör den nu så är det minnen, gooooda och dåliga minnen som ploppar upp, ändå underbart för två av mina bosniska pumor har vart där!!
Det här lär ni gilla;) ni vet vilka ni e!;)




Tänker oxå på Ilda,Amra, Sehi,Meli och självklart Adlens härliga leende man såg i skolan jämt , Hoppas ni alla mår bra och livet behandlar er väl!!, MIss you! 

Två av mina vackra bosnier

Kommentarer
Postat av: alme

skönt o prata med dig lite igår! jag tänker på dig också!pusspusspusssss

2008-12-24 @ 00:22:53
URL: http://almedina.blogg.se/
Postat av: Azra

oprosticu joj sveeee, nisam ja supermeennnnnn (i min egna lilla ljuvilga stämma som du älskar) hahah va du är rar, jag sitter faktikst och ler här av dina vackra ord! OCH tar för givet att jag är en av dina favoriter hahahah för ja är så bra tjalalala :) puss

2008-12-24 @ 00:34:19
URL: http://azzrah.blogg.se/
Postat av: Sehi

Tackar ;D ooh sött inlägg, det var tider det! hehe känns som om det var evigheter sen =S puss på dig!

2008-12-24 @ 02:33:27
URL: http://readmee.blogg.se/
Postat av: amela

Såklart vi bosnier är bäst! ;) Haha jag bor i Norrtälje :) Vad gör du efter studenten nu då?

2008-12-24 @ 02:41:21
URL: http://amelaa.blogg.se/
Postat av: adlen

Åh tack min rara! Förlåt att ja inte hörde av mig, tänkte göra det då ja INTE har bråttom och stan inte är apfull och ja bara e kvar över några timmar förstår du. Jag hann inte ens äta igår så mkt det var att stå i! Om ja ska träffa er vill ja liksom stanna vkar, krama er, pussa er, äta med er, skratta ihäl och supa mig dyngrak och sedan gå ut och festa! =) Vilket vi måste ta och göra snart, oavsett om det är Örebro eller Sthlm! God Jul baby! Btw, har du en katt? Pojkvän? VA?!

2008-12-24 @ 13:19:36
URL: http://adlen.blogg.se/
Postat av: Amra

Heeej på dej honey bunny :d Att du fortfarande kommer ihåg låten hahha, va kul. Hörde att du hade flyttat, hoppas du har det bra där du är nu =) Gott nytt år på dig. KRAMAR =)

2008-12-24 @ 14:19:23
Postat av: Hany

Amra: Men guuuud jaaa jag minns allt som om de vore igår haha! aaa jag har flyttat tillvår käre huvudstad så jag bor är och jobbar allt funkar som det ska!:D och hur gåre för dej då gumman, jag fick aldrig chansen och gratulera för bröllopet, såg dock en massa fina bilder, Mashallaah!

God jul och gott nytt år på dej hun! massa med kärlek!

2008-12-24 @ 15:58:23
URL: http://hon3y.blogg.se/
Postat av: iidana

Naaw vi saknar dej oxå!

Du e allt för söt ibland=) och för att inte tala om ditt minne, att du kommer ihåg...jag minns då du tog in oss på en av klassrummen och visade oss din fantastiska dans...önskar fortfarande att jag kunde dansa så!

Hoppas allt e bra me dej och gott nytt år vännen=)

2008-12-24 @ 18:08:08
URL: http://iidana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0