BÄSTA DAGEN I DITT LIV


Solen skiner, det galet nice, livet är på topp! Och HANY är tillbaka
thats riiiiighy


Hahaha IM back PEEPS!
Looots of stuuuuff som ja har att uppdatera er om ! men det tar vi senare!
För att nu ska jag iväg till Bella, Mohammed ,Mirnes och Emmi och maybe baaaaaaaaaada!




DOOH!

Är hemma hos Emmi just nu och väntar på att hon ska fixa sig, vi drar vidare till Mirre och Jannick och har en filmkväll!
Så pass seg och trött jag är just nu så lär jag somna!

Mitt internet hemma är för tillfälligt ur FUNKTION! så de betyder att jag inte kommer kunna skriva nå! sucks!




Oyeeesss peeeps im happy


Sitter här med min kära kines Louise! talk about GREAT!
Vi har suttit och diskuterat om lite allt möjligt, kollar runt från blogg till blogg.. 'N let me tell you that att de finns galet roliga människor därute
Nåra exempel!
 Kisse, Lorena;)
Men som sagt  vad hade världen varit utan dom!

Planer för ikväll, dunno med tanke på att Louise drar hem imorn rätt tidigt så lär det bli en chill kväll like always=)

Smell ya l8er!=)





Hany says whuuut!

Idag ere så att folk följer modetidningar, folk har andra som insperation, folk vill se ut som andra!
Men ere så att man har en heeeelt VANLIG CASUAL stil, då får man väl räkna med att majoriteten har desamma eller har jag fel! tyvär så är världen liten så man får räkna med att de allti finns nån som ser ut som sen! But hey whats the FUSS!
Jag har sagt många gånger och tilloch med skrivit i bloggen att " Varför haka upp sig när man vet att man är the real deal" Spelar ingen roll om man har likadana kläder affärerna säljer kläder för att folk ska köpa, och JAA det finns människor som gillar samma saker,MEN bara för att man har likadana kläder som en vill man va som den personen då? Har man köpte en tröja på hm och ett par örhängen och har dom i samma sammanhang som en annan Vill jag vara den då????
 NEJ de klart som fan att jag inte vill vara nån annan än mig själv!
Jag ÄLSKAR färgglada tees, jag älskar Stooora örhängen, och sjalar, men ja är ju DOCK inte ensam om det!
Jag blandar min stil och jag vet att ingen ser ut som mig, spelar ingen roll om den bär likadana kläder DU/NI kommer aldrig se ut som mig alla är vi individa, alla är vi SOMEBODY!

Så allt jag har att säga nu e LUUUGN!!!  personerna som man anser vill se ut som en, kankse anser att du vill va som dom! eller har jag fel! U NEVER KNOW!..



 

Jag hakar inte upp mig, CUZ i know im the real deal, menar inte å låta heelt egenkär, men jag vet vad som är min stil jag vet min grund och jag är säker på det! 
Såååå
PERIOD!

Rainy niiite!

Kvällen var rätt chill, just like always.
Den spenderades med Mirre,Jannick,Mary&Winta, på väg hem till winta så bestämmer jag och hon oss för att ta en annan väg, medans Jannick och dom tog den andra (LÅNGA) vägen så jag och Winta traskar i regnet vid ett tyst äckligt villoområde då Winta får syn på att det står nått djur lite längre fram, när vi väl tar nåra småsteg fram så ser vi att de är ett rådjur, vad tänker jag? jo " Oh fuck" vi ba eh vi fortsätter och går, och rådjuret tar nåra steg fram  mot oss Winta ba" Hany, rör dig inte"  men så envis som jag är så fortsätter ja och går fram och det slutar med att den sprang in i skogen.
Thank god!

Sitter här just nu med en feeeeeta stor kopp te, och some chocklad chip coookiiees! Mmmmmm just the way i like it!=)

haha Jag och Jannick gillar o matcha:P

Iuuw!

Igår kväll så bestämde jag och Emmi att vi skulle ut, lite spontant, det skadar aldrig,
Vi stack iväg till Eskilstuna, vidare till Lotus ,jag har varit där två gånger och kan säga såhär ALDRIG MER! första gången jag var där så var det så att Emmi fyllde 19 år och hade hyrt halva stället, och nu igår så vart det BARA FÖR ATT.
Min kväll blir förstörd så fort jag kommer till Eskilstuna, för det börjar med att nån ÄCKLIGT FREAK tar mig på my behind, och klappar till han så  hårt jag själv får ont i handen.
Senare på kvällen så står jag och Emmi i kö till en kiosk, då vi ser att Eskilstunas kineser står och puttar och sparkar på en svensk kille, jag ba "Emmi det fight" vi står lite längre bort och inte vet vad vi ska göra, vi kollar efter poliserna BUT GUESS WHUUUT dom DÄR e aldrig där när man väl behöver dom! 
Folk står och tittar på medans kineserna står och SPARKAR på killen som ligger och inte nog med det, dom fäller hans tjej o sparkar på henne! FOR GOD SAKE inte sparkar man på nån som ligger och inte TJEJ för de andra.
Några killar som stod bakom oss i kön som oxå va kineser ser att de nå fight på gång och springer dit och skriker  " KINESER MOT SVENSKEN" and all i gotta say is COME ON! skamligt fan, dom var som vilda djur I TELL YOU.

After all actíon  så passade jag på och träffa en kompis Gimi, har inte sett han på ett bra tag så de va kul och få träffa han igen,  tycker det borde ske allt mer ofta..

Men en sak kan jag tilläga..ESKILSTUNA är en fucked up stad asså och inte är jag förvånad...never liked the place!



Lord have mercy

Nånting som är riktigt roligt är att människor kan tro att dom är the real deal, men så länge man stör sig och visar uppmärksamhet och dessutom ska yttra sig om dom så är man inte THE REAL DEAL.
If you think you got it all, visa det och håll huvudet högt och skit i andra, IF you got it asså!
Människor gnäller om ALLT idag, allt ifrån stil till gud vet vad, vet man att man har en viss stil och den säger mycket om dig som person ba man tittar på dig, Then dont worry om dom andra som försöker look like you.

But as i said, om man har the REAL deal from bottom to top då skiter man i andra, but de svårt i know men det är inget hinder especially if you fresh to def!


LIKE ME=)


GONE ..POOFF BORTA!

Min mammas kompis som är frisör bestämde sig för att fixa mitt hår, hon ser att de rätt så slitet på topparna då säger hon ,, " neee men Hany de här måste vi fixa, nu när du har så långt hår" Ja ba eh what the heck de ändå ba LITE slitet...
Och vad gör hon! SHE FREAKIN' CUTS OF MY LONG FOR SAKEN BEAUTIFUL HAIR...o jag är korthårig AGAIN!
jag ser mig själv i spegeln helt chockad, och får flashbacks av att Azra en gång sa, MASHALLAAH va långt hår du fått...
WELL ITS GONE MY FRIENDS!

But hey, de växer ut igen! hahahahha
i HOPE!

We Call Him Passion

klockan är ca tjugo i  tre på morgonen och jag sitter här och njuter av denna killes röst,Antytime,anyday så skulle han få sjunga för mig
Lady's 'N Gent's

Passion


Just like a bird

Trodde det var omöjligt, trodde chansen låg frukansvärt långt ifrån, men jag hade hoppet inom mig jag släppte aldrig repet.
För varje dag, varje stund, varje andetag så var det som att nån blåste mer liv i mig, jag visste att min punkt skulle komma, och nästa kapitel skulle börja, där nästa steg skulle ske.
Jag kollar bak ibland, jag ser hur blind jag va, hur godtrogen jag va,
jag såg hur jag själv brukade gräva groparna jag föll i.
Alla kommer till en punkt där man inser att livet är för kort, att inget ska tas för givet,och det något jag är riktigt stolt över när det gäller mig själv, jag tar aldrig nått för givet.
För varje dag,varje stund, varje andetag är som nya steg för mig, jag är starkare än förut och smartare
Jag ångrar inget som jag har gjort, för det mina vänner är waste of time.
Efter allt som jag har gått igenom, alla gropar, alla långa vägar man gått själv
alla gånger man föll ner men reste sig upp igen har gjort mig till den jag är idag!
för första gången på 3 år  som man känner riktigt fri,  inga bekymmer, inga tankar, inga känslor
it's all about me now!

Just like a bird, im free




 


Thaaank ya

Jannick my homie va så söt nog och köpte ett par solglasögon till mig, jag hade själv planerat och köpa ett par med vita bågar BUT han kom o överaska mig med ett par med röda bågar.
N' Let me tell you, det nog dom ALLRA första som passar, jag lyckas alltid se ut som en MYGGA i sol brillor!

So thaaank you Jannick!


!!!!

Damn it! det inte kul o sitta och titta på när alla ens vänner ba försvinner en efter en, asså då menar jag att dom försvinner in till the so called "VUXEN LIVET" alla typ skaffar egna lägenheter, jobbar och sliter, eller ska börja plugga i andra städer!
Medans man själv sitter här och tänker HELL NO ja ska va ett barn så länge jag kan!
Men alla vet ju att det inte är något som kommer hålla!

Jag är nu på span efter jobb..o kaankse kaankse flyttar till i slutet av Augusti och fixa körkort ska jag!, ni ska nog få se att Jag oxå kan trampa in i vuxenlivet, BUT still så kommer det lilla barnet vara kvar inom mig=)



Thats right IMMA BE A KID ALL MY LIFE! *Ehem*


Baaakiiin' time!

Idag har jag bara vart hemma och gjort ABSOLUTLEY NOOOTHING!, rätt skönt ändå med tanke på att man har härjat här&där i princip varje dag!
Fick sån lust o dra bada idag, men kändes lite för kallt, har ju liksom två nya bikins som ja inte har testat ännu!!! NOT GOOD
Men jag hoppas att det blir riktigt nice och varmt snart!
Jag  och min Käre bror Haron har bakat idag, tro det eller ej han är rätt duktigt och GOT THE SKILLZ med tanke på att han bara är 2½ år iaf när det gäller mjöl, ni kan ju tänka er hur VITT O FINT hela köket vart!


Are you reeeaady toooo ruuuuuuuumblee

Jag och min käre vän Samuel är med i en käk tävling där vi ska se vem som kan äta mest!
Han talar då om för mig att han har sluuukat i sig 2-3 Beee jeeees (ben&jerrys), men ja kan ju DOCK tala om att THAT IS A PIECE OF CAKE! hahah ehem! Jag HANY AHMED ska såååå slååå de där!

SAM, WATCH OUT HOMIE!




Let me say it again.. WATCH OUT;) hahahah


Mer info om hur tävlingen går kommer senare! (efter jag har vunnit) *host* haha

IUUUUUUUUW

Igår kväll som VANLIGT satt jag Winta & Mary hemma hos Mirnes.
Vi  bestämde oss för att kolla på två filmer den ena hette , What happens in vegas, och den andra Dark remains( Skräckis)
Runt tolv sätter vi igång den skräckisen, and let me just say this vi är 4 COWERDS i ett vardagsrum, men dom två största e väl ändå jag och Mirnes!
Eftersom det inte fanns nå kuddar jag kunde gömma mig bakom så fick det bli min jacka PLUS att jag sätter mig mitten HELL NO ATT JA SITTER UTE PÅ KANTEN!

Som sagt ja är en CHICKEN när det gäller skräckisar!

det räckte med att Mary satte igång filmen och detta äckliga face va på Tv:n, Och jag sprang ner för trapporna till Mirnes rum!

IUUUUUUUW

Dark remains



Bee Attack

Hela min dag spenderade jag med Mirnes,Winta&Mary,Jag kan så gott om säga att man har det riktigt nice med dom där freaksen asså!
två på morgonen bestämmer vi oss för att fixa tacos, brist på liv i know!
Precis efter vi  har ätit färdigt så sitter vi och snackar , ni vet lite chill sådär, då man plötsligt hör Mirnes säga " Aa så ni vet så flög ett bi in till er nyss" för han stod ute och rökte.
Winta springer in till andra rummet fort som bara den, och jag hoppar upp och inte vet vart jag ska ta vägen, medans lilla Mary säger
" A shiiet va ni e mesiga asså!"
Hon och  Mirre, stänger in sig i köket och försöker få ut den gigantiska biet , jag kommer in med min lilla kökshanduk och ska försöka vifta bort den men misslyckas totalt!.
Nån m inute efter kommer jag på att det vore rikigt kul och filma när Mirre och Mary krigar mot biet
Och här e mitt mästerverk!

Notera det ja skrev förut!
MARY TYCKTE VI ANDRA VA MESAR!!
Kolla in krigaren själv!




Hahah måste tilllägga
IBBE DIN RÖST E GUDOMLIG!

NI andra kan ju allti få en smakprov!
LATER!!

At the Matewos house!




Yazine & Jannick


JannickmirnesÅsnan själv=)aaawYazine&ÅsnanGod knows vad han håller på med!

Kan dock tala om att jag har hitta en massa roliga bilder i Matewos dator
här  är fleeeeeeeeeera RIKTIGT gammaaaala bilder på mej!

VARNING för känsliga tittare! hahaha



HAHAHAH


säger ba!
DONT ASK!

Im on the TOP!

Solen skiner, det galet nice väder ute , varmt som sjutton! and all i can say is YEEESSS!
Jag njuter till max just nu, och jag glad att jag får spendera mina dagar med mina amigoooos just like back in the days!
inget kan vara bättre!





I höst bär det av till den underbara huvudstaden PARIS med Mööllan och Winta,kankse till och med firar min födelsedag där!
inget säkert än DOCK, men jag HOOPPAS HOPPAS, återigen HOOPPAS!





Gents!





A man with taste!





If you cant handle it, it aint my PROB!

Dom senaste dagarna har jag fått höra klagomål om att jag har attitydsproblem!
Ena gången om att jag är kaxig eller att jag inte bryr mig om folk!
Om jag själv får säga så tycker jag att jag är rätt snäll, ibland lite för SNÄLL!
Visst jag ska inte ljuga jag har lite attityd jag har en tendens att vara kaxig och dryg men det väl ba sån jag är! , men när man väl lär känna mig så får man A TASTE of the real me, den riktiga pajasen jag e, jag är i princip CLOWNEN bland mina kompisar! haha
 kan rakt säga att de väldigt väääääldigt få personer som känner mig, visst jag är inte en sån person som låter VEM som helst komma in i mitt liv!
Men när jag väl släpper in nån så gör jag det.

NI som sitter och klagar på hur uppkäftig jag e, Stop complainin' and just deal with it!

If you cant handle it, it aint my PROB!


Egooo time!




It all started 1980' Something

Oooops!

Allting stannar upp när jag ser dig, hjärtat bultar fort jag vill ju vara med dig, kom och ta min hand men nånting hindrar dig vem ska stoppa dina steg från att få gå till mig, men du förvirrat ler det här är ingen lek jag är oxå rädd, rädd att göra fel, låt mig få komma nära dig!

Om du inte känner mig nu!
så kommer aldrig aldrig aldrig lära känna mej, neej

Sleeping Beauty...HELL NO

Klockan är ca halv 4 på morgonen och jag sitter här trött som bara den, och ni tänker säkert WTF gå lägg dig då?
WELL LET ME TELL YA SOMETHING it aint easy...and i sure as hell dont know why!
Jag försökte sova men då hör jag ett irriterande suuurrrr och då tänker ja  HELL NO säg inte att de är en fluga eller nå i rummet, ja hoppar upp från sängen och jagar flugan med en tidning..efter ett par minuter när jag väl har fått tag i den, då ere dags och hoppa ner i min säng och försöka sooova!
MEN NEJ! då gåre helt plötsligt inte och sova! jag vrider och vänder och rullar så ja nästan ramlar ner från sängen! what that hell! I JUST WANNA SLEEEP=(
nu ska försöka igen efter att ha sutti här och ba segat och degat så känner jag hur tunga mina ögonlock e!

Nu jäklar!
IM GON' SLEEEEEEEP GOD DAMMIT!
ZZZZZZ...DOH!
ZZZzzzzzz....DOOOH!

Bliiiiiiixten!

Det är redan den 8 juli!
tiden rinner iväg som bara den asså! det gaaaaaaaaalet sjuukt asså, fan man hinner knappt göra nått!
Det snart en hel månad sedan jag och mina underbara vänner tog studenten och det känns snarare som typ en vecka sen!
Det inte länge kvar tills det är  Augusti och då lär jag sitta här och säga i princip samma sak, men i för sig under den månaden lär det hända gaaaaaaaalet mycket
URF Regga festivalen, mousqito i kungsan, Louise ( My chineeese gurl) 20 års dag,börja dansen mer seriöst och antagligen mycket mer!

 Men nu under denna månad, im on the DOWNLOOOW!
Lord have mercy


Well who said it's easy  livin' in my shoes!
Husse & jag

Hahah en Dragen Husse och en dragen Hany!
11/6 2008

1970 something

Bigge ft The Game-1970 something




They say that Music is the bridge to heaven!

Hany says whuuuuuut



Dessa dagar jag spenderat mycket med min käre mirnes! hahaha
man blir lätt psykad asså! but i love the guy, skönare får man leta efter!

Så detta inlägg är för han!
My hooooooome boy!

Brown skin

India Arie-Brown skin






Ne nu ere dax asså!

Har haft en knä skada i fleeera månader nu, och den förannade skadan har hindrat mig från att DANSA!
I'VE HADE IT!
Inget ska kunna hindra mej från att dans! har dansat i 11 år nu och ja tänker fortsätta tills den dagen ja går med en rollator ( I HOPE)

Snart ere dags igen! Väntar på att Tora ska komma hem, då attans gäller det då ska vi ta igen all tid som har
FLOWN BY och dansa dansa åka till Luxemburg och ha uppvisningen!
LÄÄNGTAR!



Hany is back on traaack people!!!! Haha



Suuuuuuupriiiiiiiiiiiiiiiiiseeeeeeeeeeeeee homie!

Igår spenderade jag dagen med Yazine, Mirre och Jannick, chilla lite hos MIrre och det slutade med att jag och Mirre krigar som vanligt mot varandra, fast den här gången med yougurt!  (den där killen är grymt rolig asså )
Vi vandra sedan vidare till station för att hålla Yazine sällskap medans han tåg kom, och precis då får jag ett samtal av min käre kines Louise som frågar vad jag gör och helt plötsligt ba "jag ringer upp dig snart" , sedan ringer hon upp och frågar igen vad jag gör och återigen  vad jag gör, jag hör sedan samma skrik och gap i bakgrunden som jag  hörde för ca 2 sek sen när jag gick förbi fotbolls planen då slog det mig att , Louise är i flen! jag skriker i luren "VÅGA SÄGA AT DU ÄR I FLEN!!!" då flinar hon och ba "JOO" ja kutar till busstationen och ser min kines! fatta va glad jag blev! hon hade kommit till flen för att överaska! and she SURE DID!:D




VI avslutade kvällen med en film hos Mirre, Feel the noise med Omarion från B2K som huvudroll!
handlar om att Robert(Omarion) har en dröm, och det är att lyckas med musiken och få stå på scen, han hamnar i some probs i Harlem som han bor i , och hans mamma skickar ner han till Puerto Rico till hans far som han  aldrig har sett.
Han får träffa sin styv bror Javi som också håller på med musik, fast nu ere reggaton musik som gäller, och dom två sammarbetar med musiken!





Bittersweeeet!

Ljuuvligt och se att  man  kan irritera människor så lätt! Dont get this the wrong way!
Men assåå den effekten man kan ha på folk, det heeelt sjuukt!
Jag kan ju då påpeka att jag njuter just nu!

Ja låter säkert som stöörsta glädjedödaren just nu!


BUT!
I just love messin you up!

Watch out!
´


I can...

Lloyd- I Can Change You're Life






I can change you're life
If you let i me!
I can do it!
I  Can Change You're Life
I can Make you Happy

Hooyo!


Hooyo
en hel månad nu utan dig! kommer bli KNÄPP!
Första gången i hela mitt liv ja är utan dig!
kommer sakna dig, saknar dig redan rättare sagt!

So whuuut im moooomas little guuurl!=)








Naaw

 Sööötaste Samira


hahah Samira saaaaaaaknar mig!
Erkääännn Samira du dööör för mig!=)


I like you a looooooooooooot gurlie gurl!

RSS 2.0