I suuuuuuuuck

 När det gäller och blogga, jaa i know! jag har mina perioder asså but thats the way it is amigos!
But here i go again...
dom senaste dagarna har jag bara tagit det luuuuuuungt, förutom i lördags då var det dags och ta på sig the high heels och köra lite flippmode!
Jag och Louise va hos baby och föra lite, sedan kom ytterligare filurer alltså två kompisar till G.
senare så drog vi alla åt olika håll jag och Louise hamna på Bysis club Nuh Linga där vi mötte upp Samira & Co men sedan kom baby förbi och allt blev perfect!
Jag tackar för en trevlig kväll fylld  med drama och nöje hahahaha!




Seega och härliga dagar har man haft, sedan i söndas så har jag o Baby deegat i soffan, glott på UFC och moffat det härliga stunder det.

Det så att vi har ett nyårslöfte och det är att äta nyttigare och bara få moffa massa gott på lördagar till i sommar....Nuuuu får vi ju se om jag kan klara det med tanke på att jag är ett sweeeeeets freak! kakor, godis,snabb maat you freakin name it im in asså! men aaa jag har lovat nu, plus att strandkroppen 09 måste ju komma fram ( YEAH RIGHT)
 Men men, vi börjar med baby steps cuz imma need it

ikväll vart de nyttig mat + film


Sallad mmmm nyytiigt!!!
you see.... imma handle it!!!!

Film: The kite runner
seeväärd utan tveka!!


Sooo for nooow BUH BAJ!

Sidi mansour



Hahahahah Almedina ringer mig halv två på natten för att hon  hörde denna låt spelas på klubben som hon var på
Betty det sant hahah denna låt är för oss hahahaha

saknar!

Jag saknar Betty Mello So there!!!!
A.k.A
Duracell Batta
Batta FLÄÄÄSH
Turbo Batta
Ankan
Nanny Fine
Betty boop
Galningen


!

Tooooooooooday

Jag skulle egentligen upp och jobba kl 7imorse, men nej nej natt personalen ringer mig vid halv 5 på morgonen och säger att han måste snabbt iväg till akuten med en av dom boende och frågar om ja kan komma in redan då, med tanke på att de finns nåra boenden kvar, aaaa men då ere bara och slänga på sig kläderna och dra jobba men som tur va så var de inte en väldans lång dag, men myyyyyyycket hände på jobbet lite väl mkt  for my retardarde brain, tyvär asså ja är ur funktion på mornarna, är verkligen inte en morgon människa! men hur som helst så slutade jag vid 1 tiden då tänkte jag passa på och städa och handla lite till hemmet, men så fort jag kom hem satte jag mig på soffan och decka diiiiiiiiiiirekt, jag vaknar sedan vid 5-6 tiden och tror ni jag pallar gööra nått, nej nej dont think so....



 
 Jag var tyvär inte den enda som decka fröken Tjokkiiiz tog sig  a nap i Babys påse! hahah


Tror att jag har gjort illa min axel! gör äckligt ont=(


Merry x-mas ännu en gång:P



♣♣♣

Jag firar inte jul, men det alltid kul och få julhälsningar och julklappar( händer då och då)
Denna jul spenderar jag med Tjokkiz, det så att baby är i Halmstad hos sin moder och firar julen där!
så jaa mina damer och herrar det har varit räättt tomt här, men jag fördriver tiden med att jobba so im cool!
 Snart är det nyår  och det har gått så himla fort , jag fattar fortfarande inte att '08 e snart slut!
Vad jag har gjort under detta år liksom, jag har tagit studenten, hade världens upplevelse på reggae festivalen i sommras,jag har träffat och lärt känna en hel del massa underbara människor, jag har flyttat, skaffat jobb,
Baby har tagit stormsteg in i mitt liv wich i like veeeeeeeeeery much... Oh jaaa jag har inte lyckas med körkortet ännu men de kommer, jag har börja övningsköra liiiiiite med pappa fick panik bara jag satte mig i förarsätet, men de kommer '09 ska jag ha körkort I CAN BET YOUR SWEET AS ON IT! inshaallaah!
•••

Imorn ska jag träffa Louise efter jobbet, eller Kankse träffa henne med tanke på att vi båda har gått och blivit sjuka! TYP, vilka probs me and my girl has!
Hur som helst kommer Baby hem på fre och jag längtar som bara den, har inte kunna spendera mkt tid alls med honom, shame shame men allt ska tas igen det kan jag lova, påbörja allt med två filmer med Knatte Fnatte och Tjatte och en massa hemmagjord julgooodis som hans moder förhoppningsvis har sparat till mej! kan det bli bättre!;)
Men men nu ska  jag gräva ner mig i soffan och fortsätta glo på film e så fruktansvärt tröööttt, har städat och tvättat hela dagen, somebody has to do the dirrrrrrrrrrrrrrty
work..... Oh juste en sak till blev så glad när jag såg att brudarna hade slängt några kommenterar i Dino merlin inlägget, e sååååå sugen på att få träffa er alla igen!!!
 But hey, filmen och godispåsen väntar gotta goooo....Baaaah baaj! och ännu en gång GOD JUL ( vilket tjat)


GOD JUL

God jul på er alla små och stora där ute, må ni alla ha en underbar jul och hoppas ni får en massa glädje och kärlek!

Önskar jag och Tjokkiz!


Dino Merlin

Jo det såhär mina vänner, jag har en del bosniska vänner och jag har fått smaka på deras härliga kultur och mat Azras eviga sjungande i skolan... i sure love it!

Här e bland annat en låt som jag bara måse få dela med er, första gången jag hörde den va för ca 3 år sen då jag  började 1:an på gymnasiet minns så tyligt hur Amra och Ilda, Suvada satt på soffan i skolan och sjöng på den och jag frågade sedan Amra
  om vilken låt det va, då visade de sig att Melissa hade den i sin mp3 och mina damer och herrar jag blev kääär! så fort jag hör den nu så är det minnen, gooooda och dåliga minnen som ploppar upp, ändå underbart för två av mina bosniska pumor har vart där!!
Det här lär ni gilla;) ni vet vilka ni e!;)




Tänker oxå på Ilda,Amra, Sehi,Meli och självklart Adlens härliga leende man såg i skolan jämt , Hoppas ni alla mår bra och livet behandlar er väl!!, MIss you! 

Två av mina vackra bosnier

I just....

Woke up, för en stund sen sitter här med en macka och ett glas oboy.
det grått och äckligt ute, liiiiiiiiiiiiiiiite snö på vägkanten but hey de finns lite iaf!
Idag är det dags att åka tillbaka till Sthlm, har egentligen inte lust käääänns så bra och va här men familjen but still  i gotta go, känns som att denna dag kommer va gaaalet seeeg och onödig, har redan en klump i magen och dagen har inte ens börjat GREEAT!


Yuumi



Kall mjööölk o detta gooooa lyckas allti få mej att må bra!

!!!!


Hmmm ska nog ta baka mig själv some brownies!
Det alltid nått som hjälper! för stunden iaf!




Ehm hjälp!?

Alla har vi nått som stör oss, oroar oss, eller helt och helt hållet får oss att fucka ur totalt och ba göra nått som vi helst inte bör göra!
Nu befinner jag mig i en situation där jag e sååå jääkla nojjig med den fetaste äckligaste klumpen i magen!
O tänk inte ens tanken och fråga vad det är för det kommer ni inte få veta.... so there

Jag är en person som älskar att ha kontroll över vissa saker och ting, and dont get me wrong jag är inge kontroll freak asså, utan jag menar jag ska kunna kontrollera vad jag känner och tänker, men nej nu är jag så jäkla känslig och nojjig så det heter duga ba står där som ett litet barn och ba biter på naglarna av rädsla!!!!!!!!!, AND I HATE IT! varför ska en människa va så blödig? asså come on? bara onödigt och slöseri med tid och energi! sentimentalitet tycker vi inte om right Tora?

Grejjen e, nu står jag här utan en karta vet varken höger eller vänster och det enda jag kan göra är att invänta den feta smällen som jag förr eller senare kommer få!? SKIT?! blir ju knäpp!
Jag försöker intala mig själv att det bara är jag som är freaked out just nu in the heat of the moment, men hm tror inte det är så, eller man vet aldrig jag kankse kommer stå där om ett tag och ba "  fan va korkad du e asså! shame on you" vilket jag hoppas att jag kommer göra!

Gaaaah! börjar bli smått galen här asså!
Slutet på 2008 verkar ba va heeeeeeeeelt fucked för min del!
USH TVI!

Home sweeet Home!


Är hemma i Flen hos mami,papi och mina kära syskon guuud så jag saknat dom ,
känns riktigt skööönt må jag säga, !
Va med Emmi mest hela kvällen, hade det mysigt med mat och snack!




Är så fruuuuuktansvärt tröööttt vakna typ 7 imorse av en viss person (Nörd) och som sagt så kan ja inte somna om men men får decka och sooooooooooooova ut imorn!

Now thats what i call true relaxing!


......................






-Irritation till max
ba kliar i nävarna,lol

You gotta love it, cuz im lovin it!

A love song for Macdoooonalds!?:P


RumbleHumble

En person sa alltid till mig, "Hany lär dej acceptera vissa situationer i livet"  för jag va alldtid den här envisa som ALDRIG skulle acceptera nått eller nöja mig, men sometimes thats all u gotta do, acceptera!
Varje gång han sa så, tyckte jag ba han va heelt hållet wacked,  alltså hur ska man acceptera saker om man vet att man kan ändra på de? men nej nej jag har lärt mig att vissa saker SKA man bara  låta va,
 
And you know what, tack för att du sa dom där orden cuz now ive learned my lesson!

Och idag är det jag som säger till folk, Lär er acceptera vissa situationer!


The Dey

I need You



Isnt he just great

Jag hade köpt en julklapp till baby, men så dålig som jag är när det gäller tålamod så var ju jag bara tvungen att ge den till han precis när jag hade köpt den, I KNOW I SUCK  men precis som ett litet barn så kunde jag inte vänta, ville bara att han skulle få den direkt!

Idag fick jag min julklapp utav honom, hahah baby och jag e lika, ingen av oss kunde vänta!
Men hur som helst så måste jag dela med mej the news, jag fick en mobil utav honom, en heelt ny fin svart/guldig mobil
fatta att jag blev glad, det va på tiden att jag fick mig en ny tel min va heelt mörbultad!

Tackar dig baby ännu en gåång, TAAACK TUSEN TACK ÄLSKLING!
Have a big smile on my face, just like a little kid on christmas, exept det e inte jul än! haha


Mjuuzik

Jamie Foxx ft T-Pain - Blame It
Lyssna här




Brandy-Locked in love
Lyssna här



Common ft Cee-Loo - Make my day
Lyssna här


Just enjoy it


Calvin Richardsson-Keep on  pushin


deeega och seeega och deeeega ännu mer!

Har inte gjort så mycket alls dessa dagar bara DEEEEEEEEEEGA, you heard me jag har varit en latmask, eller snarare jag och älsklingen, har fått ta hand om han för stackarn e helt förkyld!
Igår hyrde vi filmen Wall:E, sjuuuuuuukt bra gjord film, och en sjukt sööt robot alltså!
Allt är så underbart nu, allt lunkar på exactly how it should be, heeeeeeeavenly!

Ikväll kankse det blir utgång får se har inte bestämt mig ännu,
men inte kan man säga nej till miss Jeffi har inte träffa människan på år och dar känns de som!
hmmm we will just have to wait and see!



Peeeeeace peeps!




Ps, du e bäst! haha nöjd nu:P

Inhale, people!

Common-Inhale


Hany says whut?!

Nytt liv, nya steg, nya utmaningar, ny kunskaper
But still the same old me.


Något jag lärt mig är att människor kommer och går, allt the time, dom är som själva texten i din egna lilla bok, dom fyller allt med orden och upplevelserna ni skapat, och sedan kommer man till  slutet och börjar  på nästa sida med den nya personen!
Jag dock kan säga att jag har stött på en hel del massa nya människor, men de väldigt få som har hållt sig fast ,just dom som jag aldrig ens trodde skulle vara kvar, just dom jag aldrig jag skulle möta, det just därför jag försöker att aldrig ha förväntningar eller förhoppningar,  men jag är mänsklig, alltid kommer det finnas en liten glimt av förhoppningar....
Livet är full of suprises man tro sig ha koll på den röda tråden man försöker följa den hela vägen man känner sig säker, men nånstans måste det sluta och alltid lyckas det bli där man minst anar det.


den röda tråden som jag följde tryggt och säkert ryktes för snart två år sedan,och jag tänker på det än idag.
Egentligen så är det inte en sån väldans grej, men just för mig, mina tankar, mina värderingar, det var som att någon gav mig en smäll och sa wake up and smell the coffe, du är lika mänsklig och kan va lika dum som alla andra!
Jag har lärt mig mycket sedan dess, jag står stadigare nu.
Jag har funnit den röda tråden, im back on track


Im the same old me!




Exakt!

Dags och blunda och ta mig en liten nostalgi tripp och ge livet ett leende!



all i need is a ticket to an eternity of ......???

 


There's really no way to reach me...
The fray-Vienna, absolut en av dom bästa låtarna!

RSS 2.0