Ehm, bettaaaaa watch out fo the japaneeeese haha




BamBam



I GOT THE DIAMOND  LALALA!
Love you

Africa!!!



denna bild får mig inte bara att tänka på vackra afrika utan mitt afrika halsband som jag fick i student present av Samira är spårlöööst försvunnet, jag älskade inte det där halsbandet utan jag avguuuuuuudade det, hade det på mig dag och natt men bara för att jag tog av mig de en kväll so vart de ba POOFF gone, borta=(
Saken e man kan inte köpa ett sådant halsband var som helst har försökt och leeeta men hittar inte, god i would  do anything to get it back!


New JOB!

Maybe you knew, maybe you didnt know, att jag jobbar som undersköterska, och gick omvårdnadsprogrammet i gymnasiet.
Att jobba inom vården är something i love än så länge, har ju inte hunnit testa så mkt förutom Macdonalds!(vilket ja inte tyckte sååå mkt om)
Men hur som helst så har jag kommit till en punkt där jag känner att jag behöver något nytt, jag ska ändå plugga vidare inonm vården i höst, så varför inte komma bort från det ett tag och hinna sakna de( Om jag nu kommer göra de) men men jag ska börja med att skriva ut mitt cv och gå på en JOB HUNT ...


 

Imma go hunt just like Elmer Fudd

Tröötteeer

Hur kan man va så trött när  man har sovit i drygt 9 timmar och jag sov som en stock heeeeeeeeeeeelt skööönt, och inte bara inatt utan  i flera nätter.
Jut nu sitter jag på soffan och känner hur mina ögonlock vill svika mig, känns som att jag har varit vaken i drygt 3 dygn utan sömn , undra hur det kommer på jobbet ikväll som tur är så slutar jag 20:30!
Jag skulle egentligen ha åkt hem till kära Flen idag eftersom min älskade bror fyllde 10 år igår har saknat han så fruktansvärt mkt, men neeeej jobbet kommer emellan, jag hade totalt glömt bort att jag skulle jobba idag så jag hade gjort planer!
Its gonna brake my heart och prata med broshan idag och tala om för han att jag inte kommer idag, jag har ALDRIG missat nån av mina syskons B-dayz  det är den allra första gången nu and it SUCKS=( han såg sååå fram emot att jag skulle komma hem, men får ta de nästa vecka då jag är ledig då hoppas jag att jag kan vara hemma  med min kära familj lite längre till och med!!!



        Hanad i rött & Haibe i blått




Nu är Hanad 10 år, guud vad tiden går fort , känns som att det va igår han kom hem från bb!!

Grattis grattis hjärtat

!!!


Ingenrubrik!!

Ju mer tiden går desto mer inser man saker och ting, för varje dag som går så lär man sig saker!
Alla dagar som man har upplevet för att komma till nul äget är något jag är stolt över, jag är oehört glad för att vara den personen jag är idag.
Jag har insett en sak..och det är att jag har så många underbara människor i mitt liv, jag är lycklig jag är glad och det allra viktigaste JAG  MÅR BRA!

Jag hoppas att saker och ting håller sig till hur det är just nu, sen det dåliga som händer är bara något man slänger långt bak in i garderoben och låter ligga där tills de döör ut ur minnet!
Jag tittar på min vänstra sida och ser en person som får mig att må bra, en person som är en utav dom jag kommer hålla kärt hela livet... Jag har kommit till en nivå där jag har insett att saker som kunde påverka mig otroligt mycket för max ett halvår sen inte betyder nått för mig nu, jag växer för varje dag. varje sekund..

Imorn är nästa dag i mitt liv och det tar jag då!



For now imma enjoy every moment!




6/12♥

Hany says whuut!

Denna skönhet va Baby och beställde idag myyyyyyyyyyyyyyys!



 


Det som är mindre mys är att vi inte hitta nån present till min käre bror...ska ut och leta imorn!
Men men inte så mkt och skriva  ska dra lägga mig med min man









Godnatt



Det där......

Med att  vara skit nervös när man träffar sin pojkväns/flickväns föräldrar är något jag kan relatera till!
Förr igår skickar Baby sms till mig om att jag ska få träffa hans pappa & hans tjej...jag läser smset over 'N over again och känner hur nervös jag blir, inte nog med så säger baby" aa men kan inte vi baka nått  när dom kommer så kan vi fika"
Men jahaaaa, att Babys pappa äger ett fik och är kung när det gäller att baka gör ju saken bättre för mig, jag som e så van med mina stinkin' kladdkakor och sockerkakor haha! Så ni kan gissa vad det blev, KLADDKAKA med cashew nötter( kakaon tog slut så det vart för lite, attans)

För  ungefär tre timmar sen plinga det på dörren och jag trodde jag skulle gå under!
Baby öppnar dörren och där står dom med feta leenden, jag  försökte gömma mig bakom baby lite sådär diskret,(Not a good look) men till slut så sticker jag fram handen helt skakis och hälsar!
Efter att man har suttit och prata lite så där mysigt så var det dags för fikat, och det första jag tänker på e the dissaster till kladdkaka, baby skär upp nåra bitar och lägger på tallrikarna med lite grädde, medans jag sitter där och tänker "Skiiit hoppas hoppas detta blir bra!" så hör jag " Mmmmm, va gott" jag vart helt snopen och slängde fram ett litet mesigt "Tack"
Såg att baby och fadern sin tog mera och mitt leende vart större! haha man får ju hoppas att det inte vart lite sympati i det hela och att dom tvinga i sig allt mot sin vilja haha!
Men hur som helst så vandra dom vidare för en timme sen ungefär and let me tell you JAG ANDADES som att jag inte hade fått känna ett enda litet snippa luft på hur länge som helst!
Allt gick hur bra som helst, Baby vart glad, jag vart glad now its DONE!


Bara Mamma Kajsa kvar!;)

Nu ska ja titta på Americas best dance crew

Over and OUt!


Freakshow

Trodde inte att det va så ovanligt att ha en sådan lång tunga men tydligen så ere de!

I know i know, FREAKSHOW!


Fresh prince-soultrain


Hahah ett av mina favorit avsnitt


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BORED BORED BOREDBORED BORED BOREDBORED BORED BOREDBORED BORED BOREDBORED BORED BOREDBORED BORED BOREDBORED BORED BOREDBORED BORED BOREDBORED BORED BOREDBORED BORED BOREDBORED BORED BOREDBORED BORED BOREDBORED BORED BOREDBORED BORED BOREDBORED BORED BOREDBORED BORED BOREDBORED BORED BOREDBORED BORED BOREDBORED BORED BOREDBORED BORED BOREDBORED BORED BOREDBORED BORED BOREDBORED BORED BOREDBORED BORED BOREDBORED BORED BOREDBORED BORED BOREDBORED BORED     


I AM SO FREAKIN
    
Ne nu ska jag ta titta på  Slumdog Millionaire
Och sen kankse skaffa mig ett liv!

BORED BORED BOREDBORED BORED BOREDBORED BORED BOREDBORED BORED BORED

!!!!

It's called Happinessssss and Love



Mike Anth

Ni då vet man har lyssnat på en låt jämt och ständigt vid vissa tillfällen då man till slut inte kan lyssna på den längre för den väcker så många minnen!

så är det för mig med just denna låt it sure does bring all the memories back!


Mike Ant-Touch



Seriöst



•••
Jag  behöver våren och sommaren mer än någonsin just nu, har aldrig suttit och längtat så mkt som jag gör just nu!
Vissa mornar hör man hur fåglarna kvittrar and that ladies&gents is somethin' i like!
Tänk bara så myysigt man kan ha det på sommrarna, längtar till alla grillfester,nattbaden,sommarkvällarna då allt bara är perfekt!
Står inte ut med denna kyla längre, Ush tvi

Seriöst jag behöver SOMMAR!!
•••

Partytrixet!

Två Vilda Afrikaner!!!
What can i say!



4EverYoung

This i like



You

Make me feel so good


Rize

Min käre arbetskamrat Tony  Cederteg har tipsat mig om en film som heter Rize gjord utav THE David Lachapelle
 som då handlar om dansstilen Crumping, självklart vart jag sugen och se den såååå
här mina vänner har ni en trailer och det enda jag kan säga är SEEE DEN FÖR GUDS SKULL!!

Rize



Här har ni en liten video med Tony tha man från programet Streetsmart från Ztv där han va programledare!


I do loke his style!

Fika peeeeeeeeeeps!






Den senaste tiden så har det vart en väldans mkt fika, sitter på ett fik i fleeera timmar och prata om allt ifrån vaxniing till sex!

Thats how we do it!

Monday means murder!

Att folk snackar är något man vet, No news flash sorry...
Men en sak som jag inte förstår är varför man går och pratar om någon man inte ens känner, plus så läser personen min blogg..och HAN har inte ett jackshit med mig och göra men ändå så öppnar han sin mun och kallar mig för bitch!?
HAHA
Alltså do you know me?! har du ens haft en konversation med mig?!
Sorgligt, och du ska va en vuxen "man"
Varför inte bete sig som en, och orka klanka ner på en 19 åring när du själv är 25 - 26  tragiskt alltså!
Så aaa du kan gärna fortsätta prata does not bother me tycker bara det är så löjligt, och med tanke på att du läser min blogg så lär du se detta!

Sorglig människa alltså!
Gör dom flesta människor här en tjänst
GÅ GÖM DIG!


It's Crazy

Hur vi människor ibland har en tendens att gå över gränsen, det sjukt hur man kan göra vad som helst för att man själv inte ska påverkas på någe sätt!
It's crazy hur vi måste göra/säga dom mest onödigaste mes sårbara saker för att själva inse senare att man är dum.
Men vad ska man säga, Your Human!
Jag kan erkänna att jag måste inse saker och ting Nu eller aldrig! jag måste sluta va så blind och helt förblindad av det cruel part of the world och bara få in i mitt huvud att jag har det bra, att jag förtjänar detta som  är så underbart och att inget kommer ta det ifrån mig om ja själv inte tillåter det, vilket aldrig kommer hända!

Jag hatar mig själv ibland för att jag kan va så envis och trångsynt och bara se mina feelings & Thoughts visst ska man tänka på sig själv till vissa gränser, but hey it takes two to tango!

Jag hoppas bara this doesnt affect my tango!
Cuz i sure do want  to dance my  tango for ever!


-Sorry



Duffy

Warrick Avenue

Så himla bra, så himla fin röst, just love love love it!


Januari



Basketplanen!!

sjukt hur tiden rinner iväg!
Vi tänker på dig,du har det bra där du är!

!!!







-EGO

V för Vendetta




-Sa du nånting?
-Bad jag om svar?
-Jag kunde inte riktigt höra vad du sa?
-Sa du nånting?

Godmorgon

Im checkin in!


Sitter här på soffan och bara är, denna dag verka bara vara ännu en dag with no action in it, har lust och krypa tillbaka i sängs och bara stanna där tills nån kommer och rycker tag  i mig och ba " Hany kom igen vi ska bla bla somethin somethin"


Mina tankar försvinner till människorna som skulle kunna göra mkt för en sådan här lugn dag som jag då hatar,Mina tankar går till människorna som får möta världens orättvisor,Barnen som inte får chansen att vara barn, medans jag kan sitta här och tänka tillbaka till alla mina barnminnen.
Mina tankar försvinner till människorna som fruktar för morgondagen. Listan goes on and on tyvärr
Jag är så tacksam för det jag har, jag är så tacksam att jag har en familj som mår bra är så tacksam för att jag kan gå ut och slippa oroa mig för att få en bomb över huvudet!


Im checkin out

shoes shoes shoes


UK Peeeeeeeeeeps


 Vi drar till London
 den 27:e Feb-3:e Mars



It's gon'  be a hell of a trip


the cuuuutest monkey ever

Asså varje gång denna reklam kommer på tv så smääääääääälter jag, asså jag döööör apan e så söööööööt, Baby brukar ge mig en blick o ba " ska du inte döö för apan nu då" !!!
Skulle lätt vilja ha en sådan apa den skulle få såååå mkt bananer som den vill ha!




Såååå duuunder söööt!!

Titta på ögonen..just makes you say DOUBLE AAAAAAAW♥

Flenare i hjärtat! Hmmm



Möllan,Tora,Alban& ME ME ME ME

FinFint!


Hot thing Rmx


im such a nucklehead

Dessaa dagar har jag haf dom mest sjukaste drömmarna, en av dom är bl.a att Samira blir kidnappad utav Jihad och att jag är värsta FBI agenten, andra drömmen e att jag och baby siter en bil  och sedan stannar han bilen i mitten av ingenstans och vi bara sitter där och bara ÄR!!?!
En annan gång hade jag slagit (med näven) rakt på bröstet på baby så han typ tappa andan!
Men de mest sjukaste som hänt e att jag vaknade upp mitt i natten , och typ halvsover men ändå medveten om vad jag gör....jag väcker baby och säger " du blöder näsblod!" Han tittar på mig och känner efter om han blöder  vilket han inte gör medans jag upprepar " du blöder näsblod" och sen så säger jag " Nee kankse jag som blöder" och vänder mig om och somnar!

Tror jag börjar bli lite psykisk instabil..hmm!


Tror det blir soffan för mig nästa gång

Hany says whuut!

The day the earth stood still, hmmm?? haha jag och baby såg den igår trotts Möllan,Tora och Alban verkligen försökte övertala oss om att INTE se den, dom tyckte att de va ren slöseri med tid och pengar, men ack nej vi gav oss inte vi såg den ändå och den va rätt okey faktis visst fanns de lite överdriva stuff but hey de är väl det i dom flesta filmerna idag!
Men men, dom två senaste dagarna har jag underhållits utav Tora,Abdi,Alban och Nico men lååånga freaked out konversationer och lååååånga fik stunder , that i like precis som de va back in the days!

NU ladys and Gents e ja i Norsborg hos miss T och väntar på att Jeffi ska bring her sweet as hit oxå, stackarn har jobbat hela dagen så vi ska maata henne med massa foooood!
Sen ere dags för som chillmooode
 och lyssna på massa Pete Philly

Eager!



Enjoy!

Just dont!

En sak ska jag säga er, jag har ont i huvudet åh nej detta är ingen vanlig headache utan den tar kål på mej, jag vakna av att jag fick skit ont i ena sidan på huvudet  sedan går jag  upp och duschar äter lite frukost, tar en värktablett och vilar lite , men nej ITS STILL THERE just ena sidan av  huvudet och ingen annanstans!
Det dunkar som bara den och självklar ska mitt humör sjunka till nivån DONT TALK TO ME DIN RÖST STÖR MIG... no offence.. ska iväg ut till stan o träffa nåra filurer senare så vi får väl se om jag blir på bättre humör eller om dom får stå ut med en grinig tjurig hany!



!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


????

 vad tror ni att 6 åriga Mika och 5 åriga Anna-Belle gjorde?
Hmm kankse blivi super proffs på ett spel?
upptäckt någe?
Slog rekordet på att äta mest glass?
Vunnit flera miljoner kr?
Räddat någon?


Men nej nej, dom försökte fly till Afrika för att gifta sig!!
Talk about young love cuuuute!!! hmmm

Läste denna artikel på Aftonbladets sida, ligger och garvar så mina tarmar ramlar ut, excuse me!!

LÄS HÄR!!!


!!!!!!!

Truly is my star!

Art by Sam



ME ME ME ME

Ett sneeeeppp back i tiden, det gillar vi!





Boyz II Men-Motown Philly
Lyssna här

R.Kelly-She's got that vibe
Lyssna här

Bobby Brown-Good Enough
Lyssna här

Naughty by Nature- Hip Hop Hooray
Lyssna här

Pete Rock & C.L Smooth-They reminisce over you
Lyssna här

Atttans!

Kom hem för en stund sen, va ute och promenera med baby, eller med andra ord vi skulle ut på en powerwalk!
Vi bestämde oss för att gå i ca 45 min, ut till farsta och sen tillbaka och baby är 189 cm lång och ja är 169 så ni kan ju tänka er att ett steg för han e två steg för mig..fusk!!!! men hur som helst när vi väl hade gått en halvtimme, jo va händer då mitt förbannade knä börjar värka galet mycket=( dags och kolla upp det igen!

Nu sitter vi här på soffan, han med sin tidining och jag med datorn, precis som ett gamalt pensionerat par!
ljuuuvligt



Once again the doorks

Gooooood kvääälll!!



T&L


MuuusiiiiC



Robyn-Dream on
Lyssna


India Arie

India Arie själva soulprinsessan


en  sån vacker text som man lätt kan relatera till, lyssna och njut av orden!

Beautiful Flower




Addidaaaas!

me like.....very much veeeeeeeeery much



Dorks...


Vi önskar er en fortsatt trevlig kväll!!!


Nytt år, nya tag, nya kapitel.. Oh yes indeeeeeeed

Gott nytt år på er alla i efterskott, det äckligt sjukt hur detta år  har sviiiiiiiiiischat förbi plus att det hänt så himla mycket!
jag va inte ute o partaja bland alla glada fulla människor utan jag va hemma och tog det lungt med Baby käka  middag och hadet det mysigt med the fireworks and stuff...vart lite vääääl mycket drinks för min del och blev lika pratglad som alltid, stackars Baby som fick stå ut med mig, but hey isnt he just perfect!  det va liiiiiiiite synd om mig med tanke på att jag skulle upp och jobba kl 7 dagen efter så ni kan ju räkna med vilken baaaksmälla jag hade dagen efter...i  pitty the fool wich is ME ME ME!!!


 

liiiiiiiiiite små tipsy sådär,






Jag fick min nyårskyyysss ...lalalala♥


Just nu sitter jag på soffan med muppen här  som kallar mig för weirdo, naaa baby whos the weirdo here?!?! not me! men det lungt i like you anyways!
Man hör hur folk fortfarande smäller en massa smällare härutanför, plus att baby nyss såg att det snöar, killen e LYCKLIG nu!

Nothing unusall idag, har glott när G har städat och rensat (Hjälpt liiiiiiite) men men hur som helst så har vi ju lovat att vi ska bli lite nyttigare det här året och bara moffa i oss en massa gott på lördagar,  God i feel like a 4 year old minns när mamma va på mig jämt om det där när jag va liten, but hey har lovat  sooo gotta keeeep it!
DOOOH!!!


fruktsallad, eeeh alltid tack satt så braaaaaaa med all juuuuciy fruits!



yeeeah soooo...BUH BAJ!

RSS 2.0