It all started back in 1989

Klockan e  låångt över tolv and guess whuuut its  my B-DAY! 
Minns när man man va liten o man inte kunde somna kvällen innan för att man  va så exited, men nu så känns de som en helt vanlig dag för mig! 
Visst har man sett emot denna dag no fuss 'bout that, men ändå det  känns inte som värsta  grejen o fylla 19, lär inte kännas som värsta grejen o fylla 20 för den delen heller, but hey de blir vad man gör det till.
Allt jag kan säga e Tack gud för ytterligare ett år till och hoppas på allt fler!


Happy b-day to meeeeeeeeeeeeee!!!!!

Plus klippte Tooora hår  ikväll o säger ba en sak! Tora goes Tuppkam  hahah stackaren!!



ROCK THE FUCKIN BEEEEELLLSSS



I got dem tickets from the BEST PERSON IN THE WHOLE WORLD!!!
Thaaaaaaaank you Thaank you so much<3 lots of love!!!!!!!!


Made my b-day!!!

Yiiipiiiijaaaaaayeeeeeej






I lördags så hade vi en liten "Get to together" och fira mig som fyller på Måndag haha lite i förväg så där But hey i aint complainin' hahah!
Tusen tackar för kvällen  peeeps o tack  kola såsen Louise;) hahaha

Lite cirkuskonster kanske?



Det regnar som bara den ute, helt tråkigt
Har precis vaknat och ska snart bege mej iväg till Farsta där jag ska möta upp Jennifer och Baby Milou
Guess whuuut vi ska på jakt! Yees people u heeeard me! inte lätt och va tjej och INTE veta vad man ska ha på sig när en kväll som lär bli heeelt flippad väntar!:P


Tackar Yannis ännu en gång för halsbandet
" I know u waaaaaant Toooora, U waaant to kiiiiiiiiiiiiiiiiis it, U want to Looooooooooove it;)"

What is up with that?

Igår satt jag på T-banan på väg in till stan., jag har min musik på och är  i min egna lilla värld, mindin' my own bussnies.
Nästa stop var Medborgarplatsen och det kommer en random tjej och sätter sig mitt emot mig, inge märkvärdigt med det, efter några minuter så märker jag att hon stirrar lite väl mycket på mig och ja tänker whats up?  har hon fått en stilla blick eller vad händer?
Jag ser att hon börjar prata med mig, jag tar bort mina hörlurar och ba "huuh"?  så upprepar hon " Du är väldigt söt och fin"  Jag ba " Aha HE HE tack" sen så upprepar hon det IGEN, " NEJ asså du är riktigt söt assåå" Och ja tänker shit alriiiiighty har fattat de:P
Jag försöker låtsas som att hon inte e där, och börjar kolla runt o njuta av min musik...men efter en minut så ser jag att hon glor igen....och inte bara glor utan hon freakin käkar upp mig med hennes blick, hon börjar slicka sig om läpparna och grejjer, ja ba " whuuut" det enda som går runt i mitt huvud är "FREAK, SKÄMS HON INTE!?"
Nu är nästa stop T-centralen and its time for me för och gå av, jag ställer mig upp går mot dörrarna och märker att hon börjar komma räääääätttt nära mig, ja ba " shit måste av nu nu nu " så när dörrarna väl öppnas  va tror ni hon gör  HON FREAKIN TAR MIG PÅ RUMPAN! jag blev så rädd så att jag hoppa till och tappa mitt ena örhängen mellan tåget och plattformen, asså ner på själva spåret, Jag flippa självklart, hon vänder sig om och ba " förlåt gumman, kan köpa ett par nya till dig"   och ja tänket  driiiiiiiiiiiiiveru med mig? jag va så arg så det enda ja slängde ur mig va " GÅ BORT FRÅN MIG"

Asssååå det andra gången på en vecka jag blir attackerad av BRUDAR!!!!!
What is up with thaaat! och den däär  bruuuden  inne på mango som ville bjuda mig på middag och sa att hon hade mycket och erbjuda..är ärrad!!!!!!!!
Jag har absolut inget emot gay people, har två kompisar som e homosexuella! men ska man ragga upp en gör det smidigt kom och inte o ta mig på rumpan, eller kom inte och säg att du har mkt o erbjuda CUZ THATS JUST SOME SCARY SHIT!

Crazy spice goes Hot mama




Dontknowwhattosay


People wake up N realize att inget varar för evigr unless u fight for it.
People You should know att springa från dina probs solves nothing.
People whatever you do just keep in ur mind that no one is build of stone alla har vi känslor, bara olika på hur vi visar dom.
People lägg av med allt onödigt N just shake hands share love och gå vidare.
People make sure to smile, make sure to have lots of joy, also make sure that u learn somethings.


Kabooom Batta


Waaaaay back in the daaaayz
sure miss thoooooose dayz





Hahaha denna dag kommer jag aldrig glömma..
"vad händer?, Vad händer?"
Och en vilsen  kines o crazy sweede vandrar runt ett så samma bord inne på Åhlen ( DISKRETA, HELL NO)
Och jag o Betty står framför en nervös jäkel som upprepar " VAD HÄNDER, VAD HÄNDER"






Haha Denna kväll slutade med  att en  galen person i sin bil jaga oss! tro de eller ej, WE ARE WANTED!
 (Winta,Louise,Betyy N the freak Hany)
Svart taaaxii!


This is why

                                                                                    
I keep runnin' away, this is why i keep turnin' my head away, this is why is just cant stand it no more, this is why i hate to say" i told u so"
This is why i hate to get involved, this is why i try to resist, This is why i wont let my heart down, This is why i wont let someone near,This is why i keep on writin' this, This is why i cant see me as your miss....This is why im letting you go, This is why im tired of givin, This is why im never gonna do it again This is why im scared of lovin you.....This is why i think we're not meant to be!
-Hany





Nothing but Common



Lääängtar till att få  höra hans nya platta!


-Min man, Hahaha

Ajajajajaj

Amy Winehouse




sjuukt bra röst, men Loooken kan ja tyvärr inte hålla med om.
Ska inte ens börja snacka om det!

Fair play?

Varför är det så svårt att acceptera saker och ting när man ändå vet att man inte har någe val?
Varför ska man sitta och intala sig själv om att allt e så fridfullt och fint, när de egentligen är så rostigt as possible.
Människan som sagt är så rädd för förändringar, Jag är defenetivt rädd för det But i know att det är någe jag måste ändra på med tanke på  att livet är full of it !


Idag så står jag på en ruta där själva utmaningen är att visa känslor,och tankar and bealive me... det är en
 utmaning för mig, jag har alltid tyckt att känslor och tankar inte angår andra... call me dum!
 Men jag har insett att jag har haft fel och som sagt folk som känner mig att jag är så envis att det tar ett tag tills jag inser nått, jag måste falla i gropen så pass långt ner för att jag ska fatta, men nu ere slut på det hela, Jag insåg att jag höll på och förlora nått, i expect att man ska va gentle tillbaka, när jag väl visar nåt så är det genuine, det  är äkta.
 Smällar är det sista  man vill ha speciellt när man kämpat så mycket med att visa allt man har, och tro mej Du/NI må tycka att man inte kämpat tillräckligt but be fair och tänk på att man alltid hr haft det svårt, många säger att om det är äkta det man känner så ska det ej vara svårt, men för mig är det raka motsatsen det just då det är som svårast för mig och visa det som är äkta för att jag alltid haft svårt och visa känslor and shit!
 Jag kom till min U-turn Its time fo me to change.. men räkna med att kommer ta sin tid! Men räkna också med att jag är villig jag kan erkänna jag har gjort stupid things, jag har kört spel and i aint got no excuses other than i am human.
Spel är något precis alla kör, vare sig man är medveten om det eller ej, the word fair play verkar bara existera inom sporten verkar det som.



Back then to right now

Ni måste minnas serien "Full House" som gick på tv back in the days, med lilla "Michelle Tanner" (Ashely,Mary-Kate Olsen)
I vissa avsnitt så kunde lill killen "Teddy" ( Tahj Mowry) hoppa in, dom flesta minns honom as the cute kid with the BIG ears! 




Well look at him now!






Sure does some good stuuuff tooo my earzzzzz





Dwele-I'm Cheatin'

Brandy-First and Love

I saw you by the street signs 

extra extra




sentimentalitet tar över jorden

-TA SKYDD FÖR FAN!

uuuuuush

Sick sick weekeeeend!









Bye bye



Stockholm vi ses väl snart igen! hmmm!! bye bye






-Gideon gjorde ett psyk test på mig och gissa vad!
 I PASSED! kors i taget!:P Ehem hmm!:P

Life is tooo short

Fick ett samtal av min käre vän Silvia som då ej hade så trevliga nyheter!
Det var nämligen så att Peppe har gått bort( går ej in på detaljer) 
Han var då en graffiti målare, en duktig filur.
Blev helt chockad när jag fick veta detta, med tanke på att jag såg han här i stan, gallerian för 1-2 veckor sedan, och han hälsade och hade sig med sina vänner!


De så sjukt att det så mkt som händer på en gång, men orden som jag alltid säger är " its a part of life"

Minns så tydligt första gången jag och Silvia träffade honom den sommaren! 
'

Må han vila i fred!

Coooongraaatz!



Idag fyller min Kusin vitamin hela 21 år!
Congraaaatz hun!


NO neeed to bother

Cuz i see right through you!
Remember What goes around comes ALL the way back again



Patetisk!


Looookin good!



Collie budz-Private show

Leeeeeeeeets talk about sex baby!




Det regnar ute och jag sitter här och lyssnar på Salt 'N Pepa.
Imorn bär det OFF to lägenheten o fortsätta städa..va sägeru om det Winta, ska vi sitta och titta på dom GLADA jorgubbarna!
Kusin vitamin blir hela 21 år imorn och firas ska han självklart göra, men de får bli på fredagen! Riktigt sjukt hur tiden bara riner iväg, Sjukt att ja ska bli hela 20 år nästa år (inshallaah)
sjukt att WINTA blir 20 om två månader din gammmmmlliiing asså!
Igår satt jag och winta och hade en härlig minnsstund to back in the days där det enda man brydde sig om va vilka Spice girls bilder man hade, och att man såg till o ha alla klistermärken and shit och inte nog med det så ser jag att mina bröder sitter och spelar Super mario dom hade plocka fram mitt gamla nintendo spel från källaren! guud vilka underbara tider det var
Men nu ere min tur och spela, har väntat heela dagen förbaskade snåla ungar låter mej inte spela! but hey jag skulle inte heller låta nå annan ta min supermario ifrån mej! 
ska få  mej en härlig nostalgi tripp hahah!


Ps.
Tycker om och driva dej till vansinne!
Tycker om när du hatar mitt sätt o snacka "Hood"
ditt sätt och rycka!
Nöööt!
You really make me feel good!

Heavenly


Ladies &Geeeentz

Låt mej tala om för er att tre vackra damer som då är mina kära vänne har gått och skaffat blogg!
Där garanterar jag er att ni finner  allt från galen humor till blodig sanning! Så låt mej presentera

     Winta,Tora & Tanisha



Deras länkar finner du  bland mina länkar på vänster sida!
so all i gotta say is Enjoooooy, CUZ  i know u will!

RSS 2.0